Onze diensten

De Ruijter is gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van houten vloeren. Voor een andere uitstraling, nieuwe vloerdelen naar aanleiding van waterschade of een verplaatste muur, vloerrenovatie of een frisse parketlaag zit u bij ons helemaal goed. Mocht u interesse hebben in het schuren, lakken of oliën van uw vloer, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Houten Vloeren schuren

Houten vloer schuren

Oogt uw houten vloer versleten of is deze beschadigd? Dan is het tijd voor een schuurbeurt. Door het schuren van het hout kan ook een andere uitstraling gerealiseerd worden.

Houten vloer lakken IJmuiden e.o.

Vloer lakken

Na het schuren van de vloer is deze klaar voor een parketlak die de vloer jaren zal beschermen tegen vuil en vochtvlekken. Verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en (ultra)mat.

Houten vloer afwerken met olie

Vloer afwerken met olie

De olie dringt diep door in het hout, maar sluit de poriën niet. Hierdoor blijven de natuurlijke structuren zichtbaar. De Ruijter werkt uitsluitend met hoogwaardige 2-componenten olie.

Onderhoud en reparatie houten vloer

Reparatie & onderhoud

Waterschade of spijkers in uw vloer? De Ruijter is specialist in het repareren en onderhouden van houten vloeren.

Vraag direct een offerte aan

Heeft uw houten vloer zijn beste tijd gehad? Het is vaak niet nodig om een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. Een schuurbeurt in combinatie met een frisse lak of olie kan een groot verschil maken. Benieuwd wat De Ruijter voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag mnet het schuren, lakken en repareren van uw parket.