Wie zijn wij?

Tom de Ruijter staat aan het roer van De Ruijter Houten Vloeren Schuren. Tom is gediplomeerd parketteur, afgestudeerd aan Gildevaart te nieuwegein.

Houten vloeren schuren: een prachtig ambacht

Al sinds 2007 houd ik mij bezig met het schuren van houten vloeren. Dat is ruim 15 jaar ervaring. Het is fantastisch dat ik van mijn passie voor het schuren, renoveren en onderhouden van oude, houten vloeren mijn vak heb kunnen maken. Iets in ere herstellen en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn; hoe mooi is dat? Een houten vloer zie ik als een investering in uw interieur. Met een schuurbeurt is uw vloer weer als nieuw. Nadat de vloer is afgeschuurd, kan een nieuwe afwerking een compleet andere vloer opleveren. Wie niet helemaal tevreden is met de kleur van zijn huidige vloer, hoeft dus zeker niet altijd een gloednieuw parket te leggen.

De beste specialisten, de beste machines

Het schuren van een houten vloer is iets wat vakkundig moet gebeuren. Indien deze klus niet secuur door een vakman wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot beschadigingen aan de vloer. Dat is natuurlijk zonde. De Ruijter heeft ruim 15 jaar ervaring en beschikt over professionele machines om de klus te klaren. Graag nemen wij u mee in onze werkwijze hoe wij uw houten vloer schuren. Na het schuren kan de vloer behandeld worden met olie of lak.

De Ruijter werkt met de best A-merken in de markt. En dat voor een betaalbare prijs. Is uw vloer toe aan een opknapbeurt of bent u benieuwd naar de beste behandeling voor uw vloer? Wij denken graag met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft uw houten vloer zijn beste tijd gehad? Het is vaak niet nodig om een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. Een schuurbeurt in combinatie met een frisse lak of olie kan een groot verschil maken. Benieuwd wat De Ruijter voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag mnet het schuren, lakken en repareren van uw parket.